Kosten | Verzekering  

Het maakt niet uit of u wel of niet verzekerd bent, en ook niet bij welke maatschappij. Het is altijd mogelijk om een beroep op mij te doen.

Globaal kan ik aangeven wat een uitvaart gaat kosten. Echter,om een exacte opgave te kunnen geven, dien ik meer van uw persoonlijke wensen te weten.

Een gemiddelde uitvaart kost tussen de € 4.000,00 en € 8.000,00 (exclusief een grafsteen of urn).

U kunt de prijs van de uitvaart uiteraard wel beïnvloeden. Zo kunnen de kosten van een graf erg uiteenlopen. Dit is onder meer afhankelijk van de gemeente waar de begrafenis plaats vindt.
Het zaterdagtarief of extra tijd in een aula of koffiekamer kunnen de prijs fors hoger maken. Het wel of niet plaatsen van een advertentie,en in welke krant, speelt een belangrijke rol. Kisten en/of opbaarplanken zijn er in diverse prijzen. Ook kan het zelf dragen van de kist of opbaarplank een uitvaart goedkoper maken. De kosten voor het opbaren in een rouwcentrum en het aantal benodigde volgauto`s bepalen eveneens mede de prijs. Besef ook dat de aankleding (consumpties etc.) van de condoleance de prijs erg kan verhogen.

Immenweg 18,   6741 KP Ede/Lunteren   0318-652735   uitvaart@carlahendriks.nl